Belcando konzerv kutyaeledelek különleges összetevői

Sárgarépa:
– Magas rosttartalma segíti a belek tisztulását, a salakanyagok lerakódását. Legnagyobb értékét a magas béta-karotin tartalma jelenti, de más karotinokban is bővelkedik. A szervezet a béta-karotint A-vitaminná alakítja át, mely fontos a jó látás és a nyálkahártyák szempontjából.

Burgonya:
– Könnyen emészthető; és más zöldségekkel ellentétben jól és sokáig eltartható. A burgonyagumó egészséges élelmiszer, mert sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

Borsó:
– A borsó cukor-, fehérje- és vitamintartalma (A-vitamin, B-vitamin-csoport, folsav, C-vitamin, E-vitamin) magas. Hatóanyagai erősítik érrendszerünket, segítik a zsírok és fehérjék lebontását. Különösen magas a kalcium felszívódását és beépülését, valamint a csontok és izmok erősítését, gyógyítását elősegítő magnéziumtartalma.
Paradicsom:
– Javítja az emésztést, magas víztartalma akadályozza a vér besűrűsödését, vértisztító hatású. Különösen alkalmas ízületi gyulladások gyógyítására, a gyulladásos betegségek – vese- vagy húgyhólyaggyulladás – gyógyírja is egyben. Magas C-vitamin és A-vitamin tartalommal rendelkezik. Emellett foszfort, szilíciumot is tartalmaz.